Nieuwe uitgave boekje Beelden van Velsen

Op donderdag 10 december jl. heeft de voorzitter van de Kunstcommissie, Henk van den Bosch, het 1e exemplaar van de 3e uitgave van Beelden van Velsen overhandigd aan wethouder kunstzaken Jeroen Verwoort.
Het boekje wordt door de gemeente gratis, als pdf, ter beschikking gesteld aan belangstellenden via de websites xtagstartza href="http://www.velsen.nl" style="color: #ee2953; display: inline; padding: 0; width: auto;"xtagendzwww.velsen.nl en xtagstartza href="http://www.beeldenvanvelsen.nl" style="color: #ee2953; display: inline; padding: 0; width: auto;"xtagendzwww.beeldenvanvelsen.nl en de gelijknamige Facebookpagina’s.
Belangstellenden die een boekje willen ontvangen, kunnen dit aanvragen via kunst@velsen.nl; vergeet hierbij niet uw naam en adres volledig te vermelden!

Er mag slechts 1 boekje per persoon worden aangevraagd; deze wordt gratis ter beschikking gesteld.
Toezending kan, i.v.m. de naderende feestdagen, enige tijd in beslag nemen.
Voor belangstellenden zonder computer: er is een beperkte hoeveelheid boekjes beschikbaar bij de receptie van het gemeentehuis. U kunt telefonisch een afspraak maken om het boekje op te halen.
Er is één exemplaar per persoon gratis beschikbaar, maar let op: op = op!

xtagstartza href="https://www.beeldenvanvelsen.nl/current/local/userfiles/diverse-bestandendocumenten/Beelden_van_Velsen_2020.def_versie_1_.pdf" target="_blank" title="" style="color: #ee2953; display: inline; padding: 0; width: auto;"xtagendzDownload de digitale versieEerste afbeelding op de Nieuwe uitgave boekje Beelden van Velsen pagina
Terug naar het overzicht